user_mobilelogo

Work hard, play hard!

Ons motto: work hard, play hard! Het is niet alleen de fysieke uitdaging, maar mentaal worden we ook zwaar op de proef gesteld. We slepen elkaar er echter doorheen, onder zeer professionele leiding van Wolter, Sandra en Martijn. De killerbodies zijn bijna in the pocket? maar we blijven doorgaan en vinden altijd wel weer een nieuw doel om naar toe te werken. #TrailrunTerschelling2017

Wiep, Manja, Liset, Sieta en Carla

-

Voor sporten heb ik een stok achter de deur nodig en die gevonden bij Sport met Hart. Grensverleggend aan jezelf werken met professionele en bevlogen trainers. Het resultaat: vitaler, meer spierkracht, een betere conditie en het is bovendien goed voor je mindset. Misschien ga ik sporten nog echt leuk vinden…

Josette

Personal training

-

Sporten met hart had ik jaren eerder moeten doen! Voel me nu veel fitter en sterker, na een half jaar van intensieve en professionele begeleiding. Ik ga voorlopig door.

Tineke Kooijenga

Personal training

-

Het was uitstekende clinic door Sandra 't Hart en Wieteke Cramer met goede aanwijzingen in een plezierige sfeer op heel goed ijs in de prachtige schaatshal van Inzell. Ook het hotel was prima.

Rob Kiekens

schaatsreis

-

Verrassend vond ik dat je gelijk beloond wordt in snelheid bijvoorbeeld met een lagere zit en afzet .. je zou je bijna gaan afvragen waarom dit op de club dit niet wat beter aangegeven wordt..maar het zit natuurlijk voor een heel groot deel in de kundige aanpak met weinig mensen op een echte super schaatsbaan en relatief veel uren in kort tijdsbestek). Ik vond het buitengewoon plezierig.

Ruud Keller

schaatsreis

-

Bij Sandra en Wolter wordt je beter als je al goed was. Of als je in een conditionele put zit krikken zij je fysiek op. Het zijn zelf topsporters en toptrainers die je steeds een stapje verbeteren. Sterker, betere conditie, slanker en fitter. Dankzij SportMetHart voel ik me de hele dag top!

Rob Dijkstra

Crossfit

-

Eindelijk ga ik nu structureel iedere week sporten. Bovendien zie en merk ik echt verschil. Ik ben sterker, fitter (en strakker!) geworden. In de sportschool is me dat niet eerder gelukt. De trainers weten precies dat uit me te halen wat ik kan. Ik verbaas me er soms zelf over. Trainen bij SportMetHart is echt effectief!

Ria de Jong

Crossfit

-

Met behulp van personaltraining bij SportmetHart ben ik uit diepe dalen gekomen na een zware kracht- of intervaltraining en heb ook bergtoppen op gefietst. Everything is impossible until you do it!!

Nancy Burns

Personal training

-

Een goed hotel, een prachtige ijsbaan en lekker schaatsen met Sandra en Wieteke als inspirerende trainers. En weer thuis op de ijsbaan wordt de verbetering in mijn techniek opgemerkt. Wat wil je nog meer?

Lucia Luijten

Schaatsreis

-

Zeker weten Sandra! Vandaag ook goed met je getraind. Ondanks mijn golferselleboog toch zeer effectieve training gehad. Elleboog ontlast en andere spieren juist daardoor getraind! En het mooiste is dat ik daardoor geen pijn had. Dat kan alleen met professionele begeleiding.

Jellien de Jong

Personal training

-

Sinds ik sport bij SportMetHart voel ik mij fysiek maar ook mentaal veel sterker en fitter. Je leert je eigen grenzen verleggen en merkt dat je lichaam veel meer kan dan je denkt. Sandra 't Hart stimuleert je op een positieve manier om deze grens op te zoeken om zo het beste uit jezelf te halen. En ook niet onbelangrijk; ik heb ongelooflijk veel plezier in het sporten!

Ingrid de Jong

Personal training

-

Wat mijzelf en de sportschool niet lukte, lukt mijn personal trainer/Sport met Hart wel. Inmiddels ben ik zo’n 30 kilo kwijt! Effectief trainen is de enige manier voor mij om resultaten te behalen en Sport met Hart doet dit op een stimulerende, efficiënte manier. Mijn personal trainer weet niet alleen alles van sport en bewegen, stap voor stap helpt zij mij ook te bouwen aan een gezond voedingspatroon.

Francien

Personal training

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl