user_mobilelogo

FAQ Sportmethart


Maatwerk in begeleiding welke aansluit bij jou persoonlijke doelstelling en de stok achter de deur om net die extra inspanning te leveren, en verschil is de kwaliteit die wij geven en garanderen tot succes!

 


Voor iedereen of je nu  jong , oud, dik of dun bent wij helpen iedereen naar gewenste doelstelling! Op ieder zijn/ haar niveau is progressie te halen. We begeleiden klanten met topsportachtergrond tot revalidanten en mensen met lichamelijke klachten, bewegingsbeperking etc.

 


Ja dat kan, we werken ook veel met duo-pakketten, waarbij we beide klanten kunnen ondersteunen bij hun trainingsprogramma. Sport met hart beschikt over ervaren trainers die uitstekend aanpassingen kunnen doen als je samen traint.

 


Je kan je  voorkeur aangeven ,veelal slagen wij erin om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Uiteindelijk gaat het erom dat wij een veilig en vertrouwd sportklimaat creëren.

De dagen en tijden bepalen we in onderling overleg. SportmetHart heeft als grote voordeel dat we met een team van trainers werken, waardoor continuïteit van de training  wordt gegarandeerd.

 

 

Meld je aan via onze contactformulier voor gratis proefles. Vooraf leggen we je alles uit wie we zijn, en wat we doen.

Je kunt daarna aan de training mee doen om crossfit te ervaren, wij zorgen ervoor dat je alles goed blijft uitvoeren doordat we in kleine groepen draaien en we iedereen zo goed mogelijk begeleiden.  Na de training vullen we samen de inschrijving hoe vaak je wilt komen trainen.

 

 

Met crossfit train je hele lichaam, je maakt gebruik van trainingsmethodes die je in de sportschool niet vaak meer tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan gewichtheffen, maar ook gymnastics , het gooien met medicijn bals, uithoudingsvermogen ( touwtje springen, boxjumps etc, lenigheid en mobiliteit komen aan te pas,  het trainen op blote voeten. fitnesscentra's proberen steeds meer in te springen op de opkomende boxen, alleen de kwaliteit en het geven van goed opgebouwde trainingen, technieken en aanleren zie je alleen bij vakkundige trainers. 

 

 

Voor iedereen.  Doordat we binnen de workout en skills de oefeningen in moeilijkheidsgraad, naar boven en naar beneden kunnen schalen kan iedereen mee doen. bovendien werken we in kleine groepen en zijn we zeer scherp op de uitvoering en techniek.  Wij als trainers zorgen dat iedere deelnemer goed en gecontroleerd de trainingen voldoet en met succes de en plezier de box verlaat.

 

 

Crossfit maakt je fitter, sterker , mobieler en gezonder.  Je leert efficienter , effectiever te trainen. Als oudere wordende mens kun je langer en onafhankelijker door het leven, maar niet alleen dat je zelfvertrouwen en energie level stijgen ook doordat je veel meer terug krijgt dan vele andere sporten die je hebt beoefent.

 

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl