user_mobilelogo

personaltraining heerenveenHeb je vaak blessures of kom je er niet van af, en ben je al regelmatig bij een fysiotherapeut geweest of ben je zelfs geopereerd geweest en je behoudt nog steeds klachten?

We zien vaak dit probleem en dat de klachten langer duren dan verwacht of langzaam vooruit gaat.  Dit heeft vaak ook te maken, doordat er weinig trainingsvormen worden gedaan om het proces te versnellen.
Fysio behandelingen gaat samen met gericht oefenen maar dan wel bewust en structureel en met iemand die weet wat hij of zij doet.  Dat laatste wordt vaak vergeten of gebeurt niet ,  tot het moment dat het steeds erger wordt en uiteindelijk op je gehele fysieke en geestelijke gesteldheid doorwerkt.  

Wij begrijpen dat dit niet altijd even makkelijk is, daarom kunnen wij iedereen helpen die hier tegen aanloopt of het nou knie, rug ,enkel of elleboog klachten zijn , we trainen en begeleiden al jaren met deze klachten en we kunnen iedereen hierop weg helpen zodat er meer progressie komt in verbeteren van de klacht.

Deel onze info via:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl