user_mobilelogo

-

Sporten met hart had ik jaren eerder moeten doen! Voel me nu veel fitter en sterker, na een half jaar van intensieve en professionele begeleiding. Ik ga voorlopig door.

Tineke Kooijenga

Personal training

-

Bij Sandra en Wolter wordt je beter als je al goed was. Of als je in een conditionele put zit krikken zij je fysiek op. Het zijn zelf topsporters en toptrainers die je steeds een stapje verbeteren. Sterker, betere conditie, slanker en fitter. Dankzij SportMetHart voel ik me de hele dag top!

Rob Dijkstra

Crossfit

-

Eindelijk ga ik nu structureel iedere week sporten. Bovendien zie en merk ik echt verschil. Ik ben sterker, fitter (en strakker!) geworden. In de sportschool is me dat niet eerder gelukt. De trainers weten precies dat uit me te halen wat ik kan. Ik verbaas me er soms zelf over. Trainen bij SportMetHart is echt effectief!

Ria de Jong

Crossfit

-

Met behulp van personaltraining bij SportmetHart ben ik uit diepe dalen gekomen na een zware kracht- of intervaltraining en heb ook bergtoppen op gefietst. Everything is impossible until you do it!!

Nancy Burns

Personal training

-

Zeker weten Sandra! Vandaag ook goed met je getraind. Ondanks mijn golferselleboog toch zeer effectieve training gehad. Elleboog ontlast en andere spieren juist daardoor getraind! En het mooiste is dat ik daardoor geen pijn had. Dat kan alleen met professionele begeleiding.

Jellien de Jong

Personal training

-

Sinds ik sport bij SportMetHart voel ik mij fysiek maar ook mentaal veel sterker en fitter. Je leert je eigen grenzen verleggen en merkt dat je lichaam veel meer kan dan je denkt. Sandra 't Hart stimuleert je op een positieve manier om deze grens op te zoeken om zo het beste uit jezelf te halen. En ook niet onbelangrijk; ik heb ongelooflijk veel plezier in het sporten!

Ingrid de Jong

Personal training

-

Wat mijzelf en de sportschool niet lukte, lukt mijn personal trainer/Sport met Hart wel. Inmiddels ben ik zo’n 30 kilo kwijt! Effectief trainen is de enige manier voor mij om resultaten te behalen en Sport met Hart doet dit op een stimulerende, efficiënte manier. Mijn personal trainer weet niet alleen alles van sport en bewegen, stap voor stap helpt zij mij ook te bouwen aan een gezond voedingspatroon.

Francien

Personal training

-

Ik ben begonnen met een lesje crossfit om eens te kijken hoe dat is, Sandra en Wolter motiveerden mij zo erg dat ik weer zin kreeg om te sporten en besloot door te gaan met personal training en crossfit. Ondertussen 10 kilo lichter en super gemotiveerd gaan we op naar de zomer. Weer heerlijk buiten sporten bij SportMetHart.

Ellis Schaap

Personal training

-

Dankzij Sandra heb ik weer plezier in het sporten.

Deirdre Oosterhoff

Personal Training

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl