user_mobilelogo

Trainingspakketten

Sport met Hart biedt meerdere trainingspakketten:

  • Trainingspakket van 8 trainingen
  • Trainingspakket van 12 trainingen
  • Trainingspakket van 24 trainingen
  • Trainingspakket van een half jaar tot 1 jaar

Trainingspakket van 8 trainingen.

Het basispakket bestaat uit 8 trainingen, van elk een uur, voor een trainingsprogramma met een duur van maximaal 10 weken. Het trainingsprogramma bestaat uit trainingen bij ons op locatie, eventueel aangevuld met extra trainingsoefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Trainingspakket van 24 trainingen

Wil je het maximale uit jezelf halen met aanvullende trainingsvormen of is er sprake van een heel specifieke trainingswens? Wij adviseren je dan een maatwerkpakket van 24 trainingen van elk een uur. Op basis van jouw specifieke wensen gaan we dan echt de diepte in. Indien nodig is het mogelijk om een externe deskundige in te schakelen voor extra advies. We werken samen met fysiotherapeuten en specialisten op het gebied van voeding.

Trainingspakket van een half jaar tot 1 jaar

In dit traject stippelen we een trainingsroute uit die 6 tot 12 maanden duurt en afhankelijk is van het gewenste doel. Wat is je doel? Fitter en gezonder worden, meer kracht ontwikkelen, vitaler worden of slanker worden? Sommige doelen vragen een grotere tijdsinvestering omdat een goede en zorgvuldige trainingsopbouw noodzakelijk is voor een goed resultaat. Het lichaam moet tenslotte de tijd krijgen om te wennen aan de inspanning en nieuwe leefwijze!

Deel onze info via:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over Sportmethart schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact info

Jupiter 10 P
Heerenveen

Sandra 't Hart:
06- 1922 6933
sandra@sportmethart.nl

Wolter Zuid:
06 - 5107 8787
wolter@sportmethart.nl